Seminar o možnostih za delo, študij in življenje v Avstraliji

Study Planet Slovenia organizira seminar, na katerem boste izvedeli vse o možnostih za selitev in življenje v Avstraliji ter spoznali: - najnovejše državne migracijske programe, - dobili informacije o možnostih zaposlitve, - življenjske sloge, ki si jih lahko oblikujete, - možnosti za izobraževanje in - postopke naseljevanja ter vključevanja v

Začetek

7. maj, 2018 - 18:00

Konec

7. maj, 2018 - 20:00

Naslov

Hotel City Maribor, Ulica Kneza Koclja 22, 2000 Maribor   Zemljevid

Study Planet Slovenia organizira seminar, na katerem boste izvedeli vse o možnostih za selitev in življenje v Avstraliji ter spoznali:
– najnovejše državne migracijske programe,
– dobili informacije o možnostih zaposlitve,
– življenjske sloge, ki si jih lahko oblikujete,
– možnosti za izobraževanje in
– postopke naseljevanja ter vključevanja v novo okolje.

Vsak udeleženec bo lahko brezplačno naročil tudi oceno osebnih možnosti za migracijo in delo v Avstraliji. Dobili pa boste tudi brošuro z najbolj pomembnimi informacijami, ki jih potrebujete za planiranje vaše prihodnosti.

Predstavitev bo vodil Dr. Tony Lenko, ki v Avstraliji živi že 16 let in z vsemi bo delil izkušnje mnogih, ki so se preselili v teh letih ter možnosti in nevarnosti, ki lahko čakajo tudi vas.

Vstopnina je 10 Euro.
Število udeležencev je omejeno, zato vas vabimo, da se čim prej prijavite po e-mailu na: tony@studyplanet.com ali pokličite 040-823-271 (Janja).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja