Uvodni sestanek za nove člane in predstavitev jesenskih tečajev

Društvo BEST organizira uvodni sestanek za nove člane, na katerem izveš kako lahko postaneš BESTovec! Kot član društva BEST  si lahko pridobiš praktične izkušnje s področja organizacije, vodenja, promocije, timskega dela, javnega nastopanja, trženja, zbiranja sredstev ter poznavanja tujih jezikov - predvsem angleškega.  Vse to skušajo doseči tako, da preko leta

Začetek

10. april, 2018 - 18:00

Konec

10. april, 2018 - 20:00

Naslov

ŠTUK, Gosposvetska cesta 83, 2000 Maribor, Slovenija   Zemljevid

Društvo BEST organizira uvodni sestanek za nove člane, na katerem izveš kako lahko postaneš BESTovec! Kot član društva BEST  si lahko pridobiš praktične izkušnje s področja organizacije, vodenja, promocije, timskega dela, javnega nastopanja, trženja, zbiranja sredstev ter poznavanja tujih jezikov – predvsem angleškega.  Vse to skušajo doseči tako, da preko leta po vsej Evropi organizirajo različne sezonske tečaje, ki obravnavajo določeno tematiko s področja tehnologije, kulturne izmenjave, inženirska tekmovanja, simpozije in še mnogo ostalih zabavnih ter poučnih dogodkov.

Na dogodku bodo predstavili tudi vse v zvezi s prijavami na Jesenske BEST tečaje!! Vse to in še več boš izvedel na uvodnem sestanku, ki bo v torek, 10. 4 2018, ob 18.00. Zbiramo se pred ŠTUK-om. 


Vabljeni študentje vseh fakultet!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja