Natečaj “Študent vandra 2019”

Natečaj “Študent vandra 2019”

Hej, ti!

Ja, ti.

Si že imel/-a priložnost obiskati tujino v času študija? Bodisi preko študijske izmenjave, prakse, poletne šole, konference, kongresa ali pa kar tako? Bi rad/-a delil/-a svojo izkušnjo z ostalimi študenti?

Ker vemo, da se med nami skriva veliko študentov z bogatimi izkušnjami iz tujine in še več študentov, ki bi tujino radi izkusili, pa ne vedo kako, se bojijo vprašati ali pa preprosto ne vedo, kje iskati prave informacije, smo se odločili, da ubijemo dve muhi na en mah.

Kako?

Vse študente, ki ste že imeli priložnost izkusiti tujino, vabimo, da svoje občutke, priprave na tujino, pot v tujino ter izkušnje z življenjem v tujini zapišete v prispevek in nam ga pošljete na

mednarodna@soum.si
z zadevo: ŠTUDENT VANDRA 2019.

Tako boste delili svoje bogate izkušnje z našimi bralci, hkrati pa boste s koristnimi nasveti pomagali odgovoriti na marsikatero neizrečeno vprašanje, ki do sedaj še ni našlo pravega naslovnika.

Tukaj najdeš vzorčen dokument s krajšimi navodili, kako naj bi prispevek izgledal. Priporočljivo pa je, da prispevku dodaš tudi 3 do 5 fotografij.

Natečaj bo odprt od 6. novembra 2019 do 18. decembra 2019, vsi poslani prispevki pa bodo dobili svoje mesto na našem spletnem portalu smic.si in www.um.si/erasmusplus.

Vsak prispevek bo nagrajen, avtorji najboljših 5 prispevkov – po izboru strokovne komisije – pa bodo prejeli fine glavne nagrade, ki so objavljene v splošnih pogojih sodelovanja.

Zmagovalni prispevki bodo razglašeni 6. januarja 2020 na spletnem portalu smic.si in na naši Facebook strani ŠMIC (Študentski mednarodni informacijski center).

Sledi nam, preberi ostale prispevke in prispevaj tudi svoj delček k našemu pisanemu mozaiku izkušenj.

Veselimo se prebiranja tvojih dogodivščin!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.