Natečaj »Študent vandra 2021«

Natečaj »Študent vandra 2021«

Veliko študentov je, ki še zmeraj zbirajo pogum, da bi odšli v tujino. Pomagaj nam, da jih skupaj prepričamo, da naredijo prvi korak!  

Sodeluj in osvoji nagrade v vrednosti do 40 €! 

Ej, popotniki!  

Spet je čas za naš natečaj, ki ga tudi letos pripravljamo v sodelovanju z Mednarodno pisarno Univerze v Mariboru. Natečaj  bo letos potekal v nekoliko drugačni obliki! Te zanima? Beri naprej… 

Si v času študija obiskal/a tujino v sklopu izmenjave, prakse, konference, poletne šole ali morda čisto iz lastnega zanimanja? Če si na to vprašanje odgovoril/a z da, si pripravljen/a to deliti z nami? 

Letošnje leto pa vaših vtisov ne bomo zbirali samo v obliki člankov. Dodali smo še dve novi kategoriji: fotogalerija in krajši video posnetek. Teme letošnjega natečaja so:

  • študij v tujini,
  • potovanja v tujino ali
  • mednarodno sodelovanje

Če bi želel/a sodelovati v več kategorijah, ni problema. Vendar lahko v vsaki kategoriji sodeluješ zgolj enkrat, znotraj ene izbrane teme. Sodelovaje pri vsaki temi znotraj iste kategorije, ni mogoče. 

Članek 

Če si se odločil/a za članek, najdeš spodaj priložen dokument, v katerega vneseš svoje podatke in napišeš članek. Predlog števila besed je samo okviren. Za večjo atraktivnost priporočamo, da k prispevku priložiš od 3 do 5 fotografij. 

Fotogalerija 

V primeru, da si želiš na natečaju sodelovati s fotogalerijo, pa je pomembno, da upoštevaš naslednja navodila. 

  • Fotogalerija lahko vsebuje 5 do 7 fotografij na eno izmed zgoraj zapisanih tem. 
  • Velikost fotografij naj bo med 2500 do 3500 pix po daljši stranici, posamična datoteka pa naj ne presega velikosti 5MB. 
  • Fotografije poimenujte po sistemu ime_priimek_imeteme_naslovfotografije.jpg. 
  • Fotogaleriji dodaj kratek opis (med 50 in 100 besed). 
  • Sodeluješ lahko zgolj z eno fotogalerijo, ki pokriva samo eno izmed predlaganih tem. 

Video – “after movie 

Imaš odličen video posnetek, ki je strnil tvoje spomine in vtise iz tujine? Sledi navodilom, za pripravo videa. 

  • Video naj bo dolg maksimalno 4 minute
  • Posnetek, ki je lahko posnet s kamero ali mobilnim telefonom v kakovosti HD (vsaj) 720p nam pošlji na mail preko povezave do Google Drive-a, Dropbox-a ali Microsoft One Drive-a.  

Rok za oddajo vseh prispevkov je 2. 4. 2021 do 23.59. 

Prispevek pošlji na naslov: jana.jausovec@soum.si z zadevo Študent vandra 2021 – kategorija, torej članek/fotogalerija/video

Avtorja najboljših dveh prispevkov znotraj posamezne kategorije bosta prejela glavni nagradi v vrednosti 40 €. Skupno bomo izbrali 6 prejemnikov glavnih nagrad. Vsi sodelujoči pa boste prejeli manjše praktične nagrade za sodelovanje. 

Zmagovalni izdelki bodo razglašeni na spletnem portalu wwww.smic.si in na naši Facebook strani ŠMIC (Študentski mednarodni informacijski center). Na teh naslovih pa bomo objavili tudi vse prejete prispevke. 

Sledi nam, preberi in si oglej ostale prispevke, fotogalerije in videe, ter prispevaj svoj delček k našemu pisanemu mozaiku izkušenj. 

Veselimo se ogleda tvojih dogodivščin! 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.