Spet je tu natečaj “Študent vandra”

Spet je tu natečaj “Študent vandra”

Hej, ti! Ja, ti. Si že imel priložnost obiskati tujino v času študija? Bodisi preko študijske izmenjave, prakse, poletne šole, konference, kongresa ali pa kar tako? Bi rad delil svojo izkušnjo z ostalimi študenti?

Ker vemo, da se med nami skriva veliko študentov z bogatimi izkušnjami s tujino in še več študentov, ki bi tujino radi izkusili, pa ne vedo kako, se bojijo vprašati ali pa preprosto ne vedo, kje iskati prave informacije, smo se odločili, da ubijemo dve muhi na en mah. Kako?

Vse študente, ki ste že imeli priložnost izkusiti tujino, vabimo, da svoje občutke, priprave na tujino, pot v tujino ter izkušnje z življenjem v tujini izlijete na papir in prispevek pošljete na mednarodna@soum.si. Tako boste lahko delili svoje bogate izkušnje z našimi bralci, hkrati pa boste s koristnimi nasveti pomagali odgovoriti na marsikatero neizrečeno vprašanje, ki do sedaj še ni našlo pravega naslovnika.

Kako naj izgleda prispevek?  

Natečaj bo odprt od 12. novembra 2018 do 17. decembra 2018, vsi poslani prispevki pa bodo dobili svoje mesto na našem spletnem portalu smic.si in www.um.si/erasmusplus. Vsak prispevek bo nagrajen, avtorji najboljših 5 prispevkov – po izboru strokovne komisije – pa bodo lahko izbirali med praktičnimi nagradami. Nagrade so objavljene v splošnih pogojih sodelovanja.

Splošni pogoji sodelovanja  

Zmagovalen prispevek bo razglašen 21. decembra 2018 na spletnem portalu smic.si in na naši Facebook strani ŠMIC (Študentski mednarodni informacijski center).

Sledi nam, preberi ostale prispevke in prispevaj tudi svoj delež, saj se zavedamo, da so osebne izkušnje najbolj pristne in štejejo največ, zato bodo vsi nasveti zelo dobrodošli.

Veselimo se prebiranja tvojih dogodivščin!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja