Prijavi se na “Potopisne srede”!

Prijavi se na “Potopisne srede”!

Verjamemo, da so vas ob gledanju dosedanjih potopisnih predavanj že zasrbeli prstki, da bi pobrskali po omari in pričeli s pripravo potovalnega kovčka… in da ne omenjamo še trenutnih noro nizkih cen letalskih vozovnic! Če ste ljubitelji potovanj, potem veste, o čem govorimo. Ampak ne skrbite, niste sami! Vsi bi si za trenutek želeli menjati lokacijo, dati možgane na off in se fotografirati ob opicah ali žirafah.

Če menite, da imate izkušnjo, ki bi jo radi delili z ostalimi, da se vsaj za trenutek, pa čeprav v mislih, skupaj znajdemo na drugem koncu sveta, se prijavite na naše “Potopisne srede”!

  • Vse kar morate storiti je, da pripravite 20 do 40-minutni video, kjer se na začetku na kratko predstavite, poveste, kje in kako dolgo ste potovali, nato pa nas skozi slike in posnetke popeljete skozi svoje razburljive dogodivščine! Čisto na koncu pa se še enkrat pokažite pred kamero, da se od nas poslovite in tako zaključite video.
  • Video se ne bo predvajal v živo, vseeno pa vas bomo prosili, da ste za čas predvajanja videa prisotni na Facebook-u, kjer boste neposredno pod videom odgovarjali na morebitna vprašanja gledalcev. Ko oblikujete video, nam ga posredujte na: masa.bela@soum.si. Video lahko pošljete kadarkoli.
  • Za snemanje videa priporočamo brezplačno aplikacijo Apowersoft, ki je dostopna na spletu, v kolikor pa se pri tem ne znajdete najbolje, smo vam na voljo za pomoč. Samo pogumno!
  • S poslanim videom izrecno soglašate in dovoljujete, da ŠOUM zbira, obdeluje in uporabi vaše osebne podatke (ime in priimek) za namen izvedbe projekta Potopisne srede, ki se bo izvajal na spletni strani ŠMIC in FB strani. Vaše osebne podatke bomo uporabili le za namene promocije projekta po medijih ŠOUM. ŠOUM se zavezuje, da zbranih osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam ter jih ne bo uporabljal za druge namene, razen za prej navedene. Podano soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Zahtevo za izpis, prenos ali izbris vaših osebnih podatkov lahko pošljete na sedež ŠOUM, Gosposvetska cesta 83, 2000 Maribor ali na e-naslov: info@soum.si. Več o varovanju osebnih podatkov in politiki zasebnosti si lahko preberete na: http://www.soum.si/Content/Documents/371/Politika.pdf

Kako posneti potopisno predavanje, pa si lahko ogledate spodaj v našem kratkem tutorialu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.